• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

НОВА '20 - автобус

БАНСКО (35)
ЛУТРАКИ (12)
ЛУТРАКИ (22)
АТИНА (2)
АТИНА (5)
АТИНА и ЕВИА сигурна реализација (28)
БЕЛГРАД (6)
БЕЛГРАД сигурна реализација (14)
БЕЛГРАД - НОВИ САД - СОМБОР (5)
БУДВА (76)
БУДВА сигурна реализација (28)
ДУБРОВНИК, БУДВА и КОТОР (5)
ХЕРЦЕГ НОВИ БУДВА-ИГАЛО- ДУБРОВНИК –ТИВАТ (5)
СПЛИТ-ДУБРОВНИК-ШИБЕНИК-ТРОГИР-KRKA (5)
САРАЕВО, МОСТАР, ВИШЕГРАД И МОКРА ГОРА(5)
САРАЕВО (76)
СОФИЈА (5)
ИСТАНБУЛ (76)
ИСТАНБУЛ сигурна реализација (65)
ИСТАНБУЛ сигурна реализација (23)
ИСТАНБУЛ со Принцески острови сигурна реализација (23)
ИСТАНБУЛ 3 ноќи (6)
ИСТАНБУЛ 4 ноќи (6)
ИСТАНБУЛ – БУРСА (76)
МИЛАНО (23)
МИЛАНО, ТОРИНО, КОМО и ЛУГАНО сигурна реализација (28)
МИЛАНО, ЛУГАНО и КОМО (65)
ВЕНЕЦИЈА сигурна реализација (23)
ПРАГА сигурна реализација (23)
ПРАГА програм 2 (23)
ПРАГА, КАРЛОВИ ВАРИ, ДРЕЗДЕН и ВИЕНА (65)
ВИЕНА и БРАТИСЛАВА (65)
ВИЕНА и БРАТИСЛАВА (5)
ВИЕНА (6)
ВИЕНА сигурна реализација (23)
АЗУРЕН БРЕГ сигурна реализација (23)
РИМ (6)
РИМ (23)
РИМ, ВАТИКАН, БАРИ и НЕАПОЛ (5)
ПАРИЗ сигурна реализација (23)
ПАРИЗ прoграм 2(23)
ФИРЕНЦА - ТОСКАНА (23)
ЗАГРЕБ сигурна реализација (28)
ТИВАТ со Дубровник и Котор сигурна реализација(1)
НОВИ САД сигурна реализација (1)
БУКУРЕШТ сигурна реализација (1)
БУДВА И ДУБРОВНИК (65)
INTERHOTEL SANDANSKI 4*- САНДАНСКИ (35)
СОКО БАЊА (14)
КОПАОНИК (14)