• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

8 МАРТ

ИСТАНБУЛ (15)
ПРАГА (15)
САЛЦБУРГ, МИНХЕН и ИНСБУРГ (15)
ФИРЕНЦА (15)
АЗУРЕН БРЕГ (23)
Кападокија со Анкара и солено езеро (23)
ФИРЕНЦА - ЧИНКВЕ ТЕРЕ (23)
ИСТАНБУЛ (23)
ИСТАНБУЛ со Принцески острови (23)
ЈАДРАН - Фестивал на мимози (23)
ПОРТОФИНО (23)
ЧАО ИТАЛИЈА (23)
СОРЕНТО (23)
МИЛАНО, ЛУГАНО, КОМО и ВЕРОНА (65)
ПРАГА, КАРЛОВИ ВАРИ, ДРЕЗДЕН и ВИЕНА (65)
ВЕНЕЦИЈА, МИЛАНО, ВЕРОНА и ТРСТ (65)
КРАКОВ (4)
СТРАЗБУРГ и КОЛМАР (4)
ШВАЈЦАРИЈА (4)
МИНХЕН (4)
РИМ (4)
ПАРИЗ, ПРАГА И МИНХЕН (23)
ПАРИЗ, ПРАГА И МИНХЕН програм бр.2 (23)