• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

АРАНЖМАНИ СО АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ

САНТОРИНИ-ИОС (28)
ВЕНЕЦИЈА И ВЕРОНА (5)
ВЕНЕЦИЈА МИЛАНО-ВЕРОНА-ТРСТ (65)
БУДИМПЕШТА со поаѓање од Кичево (6)
БУДИМПЕШТА (65)
ИСТАНБУЛ (14)
ИСТАНБУЛ со поаѓање од Кичево (6)
ИСТАНБУЛ (23)
ИСТАНБУЛ (79)
КАПАДОКИЈА (23)
АЗУРЕН БРЕГ (23)
ПРАГА КАРЛОВИ ВАРИ ДРЕЗДЕН - ВИЕНА (23)
САРАЕВО со поаѓање од Кичево (6)
РИМ, НЕАПОЛ и ТИВОЛИ (26)
МИЛАНО ЛУГАНО-КОМО (65)
ИСТАНБУЛ (5)
ВЕНЕЦИЈА,МИЛАНО, ВЕРОНА И ТРСТ (65)
БАНСКО (35)
БАНСКО и САНДАНСКИ (5)
БАЊА ЛУКА - БЈЕЛИНА - ТУЗЛА - ЗЕНИЦА (5)
ПРАГА КАРЛОВИ ВАРИ-ДРЕЗДЕН-БРАТИСЛАВА (65)
БАНСКО (24)
ЗЛАТИБОР (15)