• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ВИЛА ЏУЛИАНО

Вила “ Џулиано” – Ксамил е лоцирана на  300 м од една од повеќето плажи во Ксамил.Располага со 4 двокреветни студија ,2 трокреветни и 4 четворокреветни апартмани.Студијата и апртманите се опремени со кујна,клима уред,WiFi,купатило .Секој од сместувачките единици има излез на тераса.Вилата има сопствен паркинг.

Термини

Број на ноќевања

Цена по лице со превоз

1 / 2 студио

Цена по лице со превоз

1 / 3 студио 

Цена по лице со превоз

1 / 4 апартамн

29.05 – 05.06.2021

 

7

85

 80

75

05.06 – 12.06.2021

 

7

99

90

85

12.06 – 19.06.2021

 

7

 105

99

95

19.06 – 26.06.2021

 

7

115

109

105

26.06 – 03.07.2021

 

7

              129

                   119

115

Термини

Број на ноќевања

Цена за наем за

1 / 2 студио

Цана за наем на

1 / 3 студио

Цана за наем на

1 / 4 апартман

03.07 – 10.07.2021

 

7

219

239

289

10.07 – 17.07.2021

 

7

229

249

 

299

 

17.07 – 24.07.2021

 

7

239

259

299

24.07 – 31.07.2021

 

7

249

259

299

31.07 – 07.08.2021

 

7

249

269

319

07.08 – 14.08.2021

 

7

249

 

269

 

319

 

14.08 – 21.08.2021

 

7

249

269

 

319

 

21.08 – 28.08.2021

 

7

239

259

 

309

 

Термини

Број на ноќевања

Цена по лице со превоз

1 / 2 студио

Цена по лице со превоз

1 / 3 студио

Цена по лице со превоз

1 / 4 апартман

28.08 – 04.09.2021

 

7

129

129

129

04.09 – 11.09.2021

 

7

              109

                  109

                109

Мини одмор – КСАМИЛ 2021

ЈУЛИ

  •   99  еур  по лице - 3 ноќевања и превоз ( поаѓање секој вторник,враќање сабота )
  • 109  еур  по лице – 4 ноќевања и превоз ( поаѓање секој петок,враќање среда )

АВГУСТ

  •   109  еур  по лице - 3 ноќевања и превоз ( поаѓање секој вторник,враќање сабота )

  119  еур  по лице – 4 ноќевања и превоз ( поаѓање секој петок,враќање среда )