• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

КУШАДАСИ (1)

Индивидуален аранжман 
4 дена / 3 ноќевања
Со авион

Hotel Korumar DeLuxe 5*
3 All Inclusive

Пакет цена по лице од: 392 €
* Новогодишна гала вечера вклучена во цена.
* Учеството на Гала забавата е задолжително.

Hotel Tusan Beach Resort 5*
3 All Inclusive

Пакет цена по лице од: 392 €
* Новогодишна гала вечера вклучена во цена.
* Учеството на Гала забавата е задолжително.

Hotel Aria Claros Resort 5*
3 All Inclusive

Пакет цена по лице од: 392 €
* Новогодишна гала вечера вклучена во цена.
* Учеството на Гала забавата е задолжително.


ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:
- Превоз со авионски превоз на наведената релација (8kg рачен багаж)  * Скопје – Истанбул – Измир – Истанбул – Скопје
- Цена по лице за сместување во двокреветни соби (минимум две лица)
- Трансфер Измир - хотел - Измир
- Сместување во хотел со 5* во Кушадаси на база 3 ноќевања на All Inclusive
- Организирана прослава на Нова Година во хотелот

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:
- Влезници за индивидуални посети на музеите и културно - историските споменици 
- Патничко здравствено осигурување (инфорамција во агенција) 

НАПОМЕНИ:
- Aранжманите се индивидуални патувања
- Цената зависи од моментално расположливите места на авио компанијата.

- Цените се информативни како најповолна понуда во периодот кога се објавени програмите.

Индивидуален аранжман 
4 дена / 3 ноќевања
Со сопствен превоз

Hotel Korumar DeLuxe 5*
3 All Inclusive

Пакет цена по лице од: 165 €

* Новогодишна гала вечера вклучена во цена.
* Учеството на Гала забавата е задолжително.

Hotel Tusan Beach Resort 5*
3 All Inclusive

Пакет цена по лице од: 165€

* Новогодишна гала вечера вклучена во цена.
* Учеството на Гала забавата е задолжително.

Hotel Aria Claros Resort 5*

3 All Inclusive

Пакет цена по лице од: 165 €
* Новогодишна гала вечера вклучена во цена.
* Учеството на Гала забавата е задолжително.


ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:
- Цена по лице за сместување во двокреветни соби (минимум две лица)

- Сместување во хотел со 5* во Кушадаси на база 3 ноќевања на All Inclusive
- Организирана прослава на Нова Година во хотелот

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

- Влезници за индивидуални посети на музеите и културно - историските споменици
- Патничко здравствено осигурување (инфорамција во агенција)