• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

USA Green Card

Лотарија за зелена карта


ИМИГРАНТСКА ВИЗА ЗА САД - Diversity Visa


DV-2022 Program: 

The online registration period for the DV-2022 Program begins on Wednesday, October 7, 2020 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and concludes on Tuesday, November 10, 2020 at 12:00 noon, Eastern Standard Time (EST) (GMT-5).  Individuals who submit more than one entry during the registration period will be disqualified.

 

Американската иселеничка лотарија (USA Green Card Lottery) ја организира Американската влада секоја година во месец октомври.Регистрацијата на кандидатите се врши само во тој период преку електронски формулар и соодветна електронска фотографија со одредени димензии.

 

За пополнување и поднесување на овие електронски формулари може да не контактирате на нашиот

e-mail:meridijank@t.mk или да се јавите на нашиот контакт телефон:045/222-166 , 070/355-600