• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

АВТОБУСКИ БИЛЕТИ

Балкан

 

АВТОБУСКИ ЛИНИИ ЗА СОСЕДНИТЕ ДРЖАВИ

ПРОДАЖБА И РЕЗЕРВАЦИЈА НА БИЛЕТИ

Цените на автобуските билети се променливи. Ве молиме контактирајте не за  НАЈЕВТИН АВТОБУСКИ БИЛЕТ  за Вашето патување на нашиот  e-mail : meridijank@t-home.mk  или VIBER BROJ 070-355-600 .

 

Исто така при купувањето на автобускиот билет информирајте се кај нас во врска со:

  • Точноста на возниот ред и
  • Попустите за деца

Резервирањето на повратниот билет се врши во местото на враќање и тоа минимум 5 дена пред датумот на поаѓање.

Патникот е одговорен за исправноста и важноста на патната исправа и визите, како и за почитување на царинските и другите гранични прописи.

 

СРБИЈА

Релација Денови Час                    
Кичево - Врање секој ден 18:30 760 MKD 1300 MKD
Кичево - Лесковац секој ден 18:30 900 MKD 1600 MKD
Кичево - Ниш секој ден 18:30 1030 MKD 1900 MKD
Кичево - Јагодина секој ден 18:30 1320 MKD 2500 MKD
Кичево - Белград секој ден 18:30 1620 MKD 3000 MKD
Скопје - Белград секој ден 21:00 1320 MKD 2300 MKD
Скопје - Белград секој ден 24:00 MKD MKD

Враќање од Белград секој ден во 20:30 часот.

Попуст за деца до 10 години!

 

БУГАРИЈА ( * - студентски попуст)

Релација Денови Час                      
Кичево - Софија* секој ден 20:00 1170 MKD 2010 MKD
Кичево - Софија секој ден 20:00 1300 MKD 2250 MKD
Скопје - Софија* секој ден 22:30 930 MKD 1670 MKD
Скопје - Софија секој ден 22:30 990 MKD 1800 MKD
Кичево - Ќустендил* секој ден 20:00 1060 MKD 1800 MKD
Кичево - Ќустендил секој ден 20:00 1180 MKD 2000 MKD
Скопје - Ќустендил* секој ден 20:00 840 MKD 1400 MKD
Скопје - Ќустендил секој ден 20:00 930 MKD 1550 MKD
Попуст за деца до 10 години!

 

АЛБАНИЈА

Релација Денови Час                     
Кичево - Елбасан секој ден 08:30 12:00 24:00 12 EUR 13 EUR 20 EUR
Кичево - Тирана секој ден 08:30 12:00 24:00 12 EUR 13 EUR 20 EUR
Кичево - Драч секој ден 08:30 12:00 24:00 12 EUR 13 EUR 20 EUR
Враќање од Драч секој ден во 17:00 21:00 часот.

 

КОСОВО

Релација Денови Час               
Кичево - Приштина секој ден 08:45 600 MKD 1100 MKD
Кичево - Приштина секој ден      
Кичево - Пеќ секој ден      

 

ЦРНА ГОРА

( Од Кичево имаме сезонска линија преку Албанија секој втор ден во 21:00 часот за Улцињ,Бар,Суто Море,Петровац,Будва,Котор и Херцег Нови

Важно за патување во Црна Гора :

На државјани на РМ за влез во Црна Гора и престој до 30 дена не им е потребен пасош туку само биометриска лична карта , бидејки патувањето се одвива преку Албанија . Улцињ

 Бар

Сутоморе

Петровац

 

 Еден  правец

 Повратна

 Еден   правец

 Повратна

 Еден  правец

Повратна

Еден правец

Повратна

Скопје

 1530 мкд

 2450 мкд

 1530 мкд

 2450 мкд

 1530 мкд

2450 мкд

1780 мкд

3000 мкд

Тетово

 1530 мкд

 2450 мкд

 1530 мкд

 2450 мкд

 1530 мкд

2450 мкд

1780 мкд

3000 мкд

Гостивар

 1410 мкд

 2330 мкд

 1410 мкд

 2330 мкд

 1410 мкд

2330 мкд

1660 мкд

2880 мкд

Кичево

 1230 мкд

 2150 мкд

 1230 мкд

 2150 мкд

 1230 мкд

2150 мкд

1410 мкд

2450 мкд

Охрид

 1230 мкд

 2150 мкд

 1230 мкд

 2150 мкд

 1230 мкд

2150 мкд

1410 мкд

2450 мкд

Струга

 1230 мкд

 2150 мкд

 1230 мкд

 2150 мкд

 1230 мкд

2150 мкд

1410 мкд

2450 мкд

 

 

Будва

Котор

Х.Нови

 

Еден праведц

Повратна

Еден правец

Повратна

Еден правец

Повратна

Скопје

1840 мкд

3060 мкд

2150 мкд

3370 мкд

2150 мкд

3370 мкд

Тетово

1840 мкд

3060 мкд

2150 мкд

3370 мкд

2150 мкд

3370 мкд

Гостивар

1720 мкд

2940 мкд

2020 мкд

3250 мкд

2020 мкд

3250 мкд

Кичево

1470 мкд

2510 мкд

1530 мкд

2760 мкд

1530 мкд

2760 мкд

Охрид

1470 мкд

2510 мкд

1530 мкд

2760 мкд

1530 мкд

2760 мкд

Струга

1470 мкд

2510 мкд

1530 мкд

2760 мкд

1530 мкд

2760 мкд

 

ЦРНА ГОРА ( Од Скопје релацијата е преку Косово)

Релација Денови Час        

Скопје - Рожаје

секој вторник,четврток и сабота 20:00 920 мкд 1660 MKD
Скопје - Беране секој вторник,четврток и сабота 20:00 1040 мкд
1840 MKD
Скопје - Мојковац секој вторник,четврток и сабота 20:00 1110 мкд
1980 MKD
Скопје - Колашин, Б. Поље
секој вторник,четврток и сабота 20:00 1180 мкд
2110 MKD
Скопје - Подгорица секој вторник,четврток и сабота 20:00 1360 мкд
2480 MKD

Скопје - Будва , Тиват , Херцег Нови

секој вторник,четврток и сабота 20:00 1860 мкд
3100 MKD

 

ТУРЦИЈА (преку Грција)

Релација Денови Час              
Кичево - Истанбул
секој ден 14:00 30 EUR 50 EUR
Кичево - Истанбул секој ден 18:00 30 EUR 50 EUR
Гостивар - Истанбул секој ден 15:00 30 EUR 50 EUR
Гостивар - Истанбул секој ден 19:00 30 EUR   50 EUR
Скопје - Истанбул секој ден 17:00 30 EUR 50 EUR
Скопје - Истанбул секој ден 20:00 30 EUR 50 EUR
Враќање од Истанбул секој ден во вечерните часови , околу 19 часот

 

ХРВАТСКА

Релација Денови Час         
Кичево - Сл.Брод четврток, недела 13:30 50 EUR 90 EUR
Кичево - Загреб секој ден 14:00 50 EUR 90 EUR
Кичево - Карловац четврток, недела 13:30 50 EUR 90 EUR
Кичево - Пула среда, петок,сабота 14:00 60 EUR 110 EUR
Кичево - Ријека
среда, петок,сабота 14:00 60 EUR 110 EUR
Кичево - Ровињ четврток, недела 13:30 60 EUR 110 EUR
Кичево - Пореч четврток, недела 13:30 60 EUR 110 EUR
Кичево - Новиград четврток, недела 13:30 60 EUR 110 EUR
Кичево - Копер
секој ден 14:00 50 EUR 90 EUR
Кичево - Дубровник (преку Албанија) среда, сабота 15:30 50 EUR 90 EUR
Кичево - Плоче (преку Албанија)
среда, сабота 15:30 60 EUR 110 EUR
Кичево - Макарска (преку Албанија)
среда, сабота 15:30 60 EUR 110 EUR
Кичево - Сплит (преку Албанија)
среда, сабота 15:30 60 EUR 100 EUR

 

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Релација Денови Час                 
Гостивар - Сребреник среда недела 18:30 50 EUR 90 EUR
Гостивар - Тузла среда недела 18:30 50 EUR 90 EUR
Гостивар - Зеница среда недела 18:30 50 EUR 90 EUR
Гостивар - Сараево среда недела 18:30 50 EUR 90 EUR
Враќање од Сараево секој вторник и петок во 18:30 часот од автобуската станица.