• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ОКТОМВРИСКИ ПАТУВАЊА

ИСТАНБУЛ (1)
КАПАДОКИЈА (86)
ИСТАНБУЛ (23)
ЗЛАТИБОР (1)
НОВИ САД (1)
САРАЕВО (1)
ДРАЧ - ТИРАНА (28)
ИСТАНБУЛ (66)
ДИДИМ-МИЛЕТ-ФЕТИЈЕ-КАЈАКОЈ-ОЛУДЕНИЗ-САРИМСАКЛИ (17)
ЧЕШМЕ, ТУРЦИЈА (64)
АНТИЧКА ТУРЦИЈА (15)
АНКАРА И КАПАДОКИЈА (авионска програма, 15)
ИСТАНБУЛ (20)
ИСТАНБУЛ (15)
Кушадаси - Ефес - Памуккале - Саримсакли - Џунда (25)
ИСТАНБУЛ (65)
БУДВА-ОСТРОГ-КОТОР (65)
КСАМИЛ (65)
КАПАДОКИЈА (65)
KУШАДАСИ-ПАМУККАЛЕ-ЕФЕС-ИЗМИР
ИСТАНБУЛ И ПРИНЦЕСКИ ОСТРОВИ (79)
ИСТАНБУЛ (79)
КАПАДОКИЈА (79)
ИСТАНБУЛ (14)
ОСТРОГ - поаѓање од Кичево (47)
ИСТАНБУЛ (58)
КАПАДОКИЈА (23)
МАЛДИВИ – СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА (13)
Будва - Котор – Острошки Манастир
ИСТАНБУЛ (24)
КУМБУРГАЗ - ИСТАНБУЛ (74)
ДУБАИ (13)