• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Aparments Sofija (61)

Регуларна понуда од Aparments Sofija

 

Apartments SOFIJA  

Tип на соба

Бр на лица

10.06 - 30.06 01.09 - 15.09

01.07 - 31.08

Цена по соба на ден / НАЕМ

DBL

2

35

44

TRPL

3

37

55

STUDIO 03

3

42

61

STUDIO 04

4

53

72

APP 04

4

72

94

Туристичка такса 0,50€ по лице на ден се наплаќа при резервација