• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ХОТЕЛ СИЛЕКС 4*

Локација 

 Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум и 10км од аеродромот Св.Апостол Павле.
Хотелот се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м.

Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам.

 

Опис на објектот

Хотел Силекс нуди 104 реновирани соби, декорирани во современ, лежерен стил вклучувајќи 12 апартмани од кои 2 се претседателски.
Бања, Тераса, LCD TV, Бесплатен Wi-Fi, Кабелски телевизиски канали, Директна телефонска линија.АРАНЖМАНИ:

  • 5 ДНЕВЕН АРАНЖМАН BB = 120 Eur
  • 5 ДНЕВЕН АРАНЖМАН HB = 145 Eur
  • 7 ДНЕВЕН АРАНЖМАН BB = 160 Eur
  • 7 ДНЕВЕН АРАНЖМАН HB = 195 Eur


Цените се по лице на ден на избрана услуга

Деца до 5,99 години – гратис

Деца  6 – 11,99 години – плакаат 50 % од цената