• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ШОПИНГ во Истанбул (79)

СЕПТЕМВРИ  20.09.-17.09.2019

                         27.09.-24.09.2019

ОКТОМВРИ    06.10.-08.10.2020

                         13.10.-15.10.2020

                         20.10.-22.10.2020

                         27.10.-29.10.2020

 НОЕМВРИ       01.11.-03.11.2020

                         08.11.-10.11.2020

                         15.11.-17.11.2020

                         22.11.-24.11.2020

ДЕКЕМВРИ     06.12.-08.12.2020 

                         13.12.-15.12.2020

                         20.12.-22.12.2020

 

Цена на аранжманот:        60 ЕУР (3.720,00 денари) за плаќање во готово или на 2 рати или

                                              50 ЕУР ( 3.100,00 денари ) ЕКСТРА ЦЕНА за плаќање најмалку 15 дена                                                              пред терминот на тргнување

 

Прв ден:        Состанок на групата на паркингот спроти “ хотел ВИП “ во 15:40 часот.   
                       Тргнување во 15:00 часот. Се патува преку граничниот премин Деве Баир. 
                       Попатни паузи за одмор и царински формалности. 

 Втор ден:       Патувањето продолжува преку Бугарија.                                                                                            
                       Се влегува во Турција преку граничниот премин Капкуле.
                       Пристигнување во Истанбул во 07:00 часот.  
                       Слободно време за шопинг до 19:30 часот. 
                       Состанок на групата во 19:30 часот на договореното место .
                       Тргнување за Македонија во 20:00 часот со попатни паузи за одмор.

 Трет ден :      Пристигнување во Скопје околу 08:00 часот.    

 

Напомена:

Предвидени денови за реализација: 
Недела,Понеделник и Вторник 

Услов на реализација минимум 35 пријавени патници.

 

  • Туристичката агенција го одредува местото и часот на поаѓање;
  • Кај автобуските  аранжмани предвидени се попатни паузи за одмор на секои 3 до 4 часа возење. Паузите се реализираат на бензиски пумпи и попатни постојки, во зависност од условите на пат и капцитети со кои располагаат истите;

     Цената вклучува :

      Превоз со високотуристички климатизиран автобус или минибус   

      * Организација и водство на патувањето

      Цената не вклучува:

       Патничко осигурување