• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

LAST MINUTE

Последниот слободен термин за вила Лина во Метаморфозис:

27.08-03.09.2022

1/4 АПП (поглед море) 350 евра

 

 

17.08


Филоксенија, Врахос 2/3стд   1/4апп

Јота, Парга 1/4апп
21.08
Кате, Неи Пори 1/3стд  1/5дуп
Амелија, Неи Пори 1/3стд

Наташа, Ханиоти 1/3стд
Софија, Ханиоти 3/3стд

Христос, Полихроно 6/3апп

Евангелија, Јерисос 1/4+1 градина   1/4апп 1/3+2 море
Џули1, Јерисос 1/5апп

26.08
Филоксенија, Врахос 1/3стд  5/4апп
Јонијан Вју, Врахос 2/4апп
Вила Врахос, Врахос 5/3апп
Вила Олга, Парга 1/2стд
Вила Јота, Парга 2/4апп


КАЛИТЕА

ВИЛА МЕМФИС
ТЕРМИН: 27/08/2022-03/09/2022
260 ЕУР НАЕМ ЗА 7 НОЌИ
155 ЕУР ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ЗА 7 НОЌИ СО ПРЕВОЗ