• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ХОТЕЛ ИНТЕРНАЦИОНАЛ 4*

Локација
Хотелот е оддалечен на 5 минути од Езерото и 15 минути од центарот на градот.

Капацитет
Хотелот располага со двокреветни, трокреветни и четворокреветни соби и апартмани. 

Услуги
 Паркингот е бесплатен и обезбеден со видео надзор. 
Терасата со барот и рецепцијата работат 24/7 за посетителите на хотелот.

 

*Цените се изразени во ЕВРА и се однесуаат на ноќевање со појадок.
*Деца до 12год, БЕСПЛАТНО во тип на соба 1/3, 1/2+2 или 1/4.