• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Kadmo 4*(61)

Early Booking Discount понуда од Kadmo 4*

 

HOTEL KADMO 4*  

Тип на Соба

01.06-22.06 01.09-21.09

23.06-06.07 25.08-31.08

07.07-24.08

Цена по соба на ден на база Ноќевање со Појадок

Superior DBL extra bed

1 ADL

72

100

119

1 ADL + 1 CHD (2-11,99)

96

118

140

2 ADL

96

118

140

2ADL+1CHD(2-11.99)

96

118

140

3ADL

120

147

175

Туристичка такса вклучена во цената!

Попусти:

10% попуст за уплата до 30.06.2021, период на престој 01.06-30.10.2021

Регуларна понуда од Kadmo 4*

 

HOTEL KADMO 4*  

Тип на Соба

01.06-22.06 01.09-21.09

23.06-06.07 25.08-31.08

07.07-24.08

Цена по соба на ден на база Ноќевање со Појадок

Superior DBL extra bed

1 ADL

72

100

119

1 ADL + 1 CHD (2-11,99)

96

118

140

2 ADL

96

118

140

2ADL+1CHD(2-11.99)

96

118

140

3ADL

120

147

175

Туристичка такса вклучена во цената!