• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ТРАЕКТИ

 

ОБЕЗБЕДУВАМЕ БИЛЕТИ ЗА ТРАЕКТИ ГРЦИЈА - ИТАЛИЈА И АЛБАНИЈА - ИТАЛИЈА

ЗА ПАТНИЦИ И СЕКАКОВ ВИД НА ПАТНИЧКИ ВОЗИЛА И СО СИТЕ БРОДСКИ КОМПАНИИ

ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ЈАВЕТЕ СЕ ВО АГЕНЦИЈАТА 045 / 222 - 166 или ИСПРАТЕТЕ НИ e-mail