• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ХОТЕЛ ГРАНИТ 4*

Хотел Гранит е лоциран на крајбрежјето на Охридското езеро, во месноста Св.Стефан, 5км од центарот на Охрид и 12км од аеродромот во Охрид. Хотел Гранит е модерен хотел со четири ѕвезди. Располага со резиденција, ресторан, кафе-бар, базен, големи тераси, сопствена песочна плажа, паркинг.


Цената е по лице од ден, со вклучена туристичка такса и ДДВ.
Деца од 0 до 6год -Гратис
Деца од 6 до 12 год- 50% од цена за возрасен
Доплата за апартман +12евра по лице од услуга.