• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Premier Le Reve Sahl Hasheesh 5* (22)

 

Хотелот има своја сопствена плажа, спа и 5 ресторани. Овој 5*-ен хотелски ресорт нуди базени со  морска солена вода и свежа вода.

Сите просторни соби во хотелот се луксузно опремени, имаат балкон со поглед на море или со поглед кон ресортот.

Рестораните служат Италијанки, Кинески и Јапонски специјалитети, а исто така заедно со  морска храна.

Хотелот има и луксузно спа, кое нуди спа и козметички третмани а  исто така има и  сауна

 

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.

 

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТ ЦЕНИ

Цени со вклучен попуст до 29.02 и 50% уплата до 05.03

Premier Le Reve Sahl Hashish 5* 27.05.20 03.06.20 10.06.20 17.06.20 24.06.20 01.07.20 08.07.20 15.07.20 22.07.20 29.07.20 05.08.20 12.08.20 19.08.20 26.08.20 02.09.20 09.09.20 16.09.20
6 ноќевања / 7 дена + авионски билет + аеродромски такси + Ultra All inclusive услуга + трансфери
Dbl Promo Room (по лице) 769 769 769 827 827 827 827 827 827 827 858 858 858 858 827 827 827
2 adl 1537 1537 1537 1653 1653 1653 1653 1653 1653 1653 1717 1717 1717 1717 1653 1653 1653
Dbl Garden Room (по лице) 821 821 821 879 879 879 879 879 879 879 911 911 911 911 879 879 879
2 adl 1643 1643 1643 1759 1759 1759 1759 1759 1759 1759 1822 1822 1822 1822 1759 1759 1759
Dbl Pool View (по лице) 848 848 848 906 906 906 906 906 906 906 937 937 937 937 906 906 906
2 adl 1695 1695 1695 1812 1812 1812 1812 1812 1812 1812 1875 1875 1875 1875 1812 1812 1812
DBL Limited Sea View (по лице) 874 874 874 932 932 932 932 932 932 932 964 964 964 964 932 932 932
2 adl 1748 1748 1748 1864 1864 1864 1864 1864 1864 1864 1928 1928 1928 1928 1864 1864 1864
DBL Full Sea View (по лице) 906 906 906 964 964 964 964 964 964 964 996 996 996 996 964 964 964
2 adl 1812 1812 1812 1928 1928 1928 1928 1928 1928 1928 1991 1991 1991 1991 1928 1928 1928
DBL Deluxe Room (по лице) 932 932 932 990 990 990 990 990 990 990 1022 1022 1022 1022 990 990 990
2 adl 1864 1864 1864 1981 1981 1981 1981 1981 1981 1981 2044 2044 2044 2044 1981 1981 1981
Sgl Deluxe Room 1376 1376 1376 1471 1471 1471 1471 1471 1471 1471 1529 1529 1529 1529 1471 1471 1471
SGL Full Sea View 1328 1328 1328 1428 1428 1428 1428 1428 1428 1428 1481 1481 1481 1481 1428 1428 1428
Sgl Garden Room 1186 1186 1186 1286 1286 1286 1286 1286 1286 1286 1339 1339 1339 1339 1286 1286 1286
SGL Limited Sea View 1275 1275 1275 1376 1376 1376 1376 1376 1376 1376 1428 1428 1428 1428 1376 1376 1376
Sgl Pool View 1233 1233 1233 1328 1328 1328 1328 1328 1328 1328 1381 1381 1381 1381 1328 1328 1328
Sgl Promo Room 1096 1096 1096 1196 1196 1196 1196 1196 1196 1196 1249 1249 1249 1249 1196 1196 1196
Tpl Garden Room (по лице) 806 806 806 864 864 864 864 864 864 864 895 895 895 895 864 864 864
3 adl 2417 2417 2417 2591 2591 2591 2591 2591 2591 2591 2686 2686 2686 2686 2591 2591 2591
TRL Deluxe Room (по лице) 916 916 916 974 974 974 974 974 974 974 1006 1006 1006 1006 974 974 974
3 adl 2749 2749 2749 2923 2923 2923 2923 2923 2923 2923 3018 3018 3018 3018 2923 2923 2923
TRL Full Sea View (по лице) 890 890 890 948 948 948 948 948 948 948 980 980 980 980 948 948 948
3 adl 2670 2670 2670 2844 2844 2844 2844 2844 2844 2844 2939 2939 2939 2939 2844 2844 2844
TRL Limited Sea View ( по лице) 858 858 858 916 916 916 916 916 916 916 948 948 948 948 916 916 916
3 adl 2575 2575 2575 2749 2749 2749 2749 2749 2749 2749 2844 2844 2844 2844 2749 2749 2749
TRL Pool View (по лице) 832 832 832 890 890 890 890 890 890 890 922 922 922 922 890 890 890
3 adl 2496 2496 2496 2670 2670 2670 2670 2670 2670 2670 2765 2765 2765 2765 2670 2670 2670
TRL Promo Room (по лице) 753 753 753 811 811 811 811 811 811 811 842 842 842 842 811 811 811
3 adl 2258 2258 2258 2432 2432 2432 2432 2432 2432 2432 2527 2527 2527 2527 2432 2432 2432

 

Редовен ценовник за сезона

Premier Le Reve Sahl Hashish 5* 27.05.20 03.06.20 10.06.20 17.06.20 24.06.20 01.07.20 08.07.20 15.07.20 22.07.20 29.07.20 05.08.20 12.08.20 19.08.20 26.08.20 02.09.20 09.09.20 16.09.20
6 ноќевања / 7 дена + авионски билет + аеродромски такси + Ultra All inclusive услуга + трансфери
Dbl Promo Room (по лице) 852 852 852 921 921 921 921 921 921 921 958 958 958 958 921 921 921
2 adl 1705 1705 1705 1841 1841 1841 1841 1841 1841 1841 1916 1916 1916 1916 1841 1841 1841
Dbl Pool View (по лице) 946 946 946 1014 1014 1014 1014 1014 1014 1014 1051 1051 1051 1051 1014 1014 1014
2 adl 1891 1891 1891 2028 2028 2028 2028 2028 2028 2028 2102 2102 2102 2102 2028 2028 2028
Dbl Garden Room (по лице) 915 915 915 983 983 983 983 983 983 983 1020 1020 1020 1020 983 983 983
2 adl 1829 1829 1829 1966 1966 1966 1966 1966 1966 1966 2040 2040 2040 2040 1966 1966 1966
DBL Limited Sea View (по лице) 977 977 977 1045 1045 1045 1045 1045 1045 1045 1082 1082 1082 1082 1045 1045 1045
2 adl 1953 1953 1953 2090 2090 2090 2090 2090 2090 2090 2164 2164 2164 2164 2090 2090 2090
DBL Deluxe Room (по лице) 1045 1045 1045 1113 1113 1113 1113 1113 1113 1113 1150 1150 1150 1150 1113 1113 1113
2 adl 2090 2090 2090 2226 2226 2226 2226 2226 2226 2226 2301 2301 2301 2301 2226 2226 2226
DBL Full Sea View (по лице) 1014 1014 1014 1082 1082 1082 1082 1082 1082 1082 1119 1119 1119 1119 1082 1082 1082
2 adl 2028 2028 2028 2164 2164 2164 2164 2164 2164 2164 2239 2239 2239 2239 2164 2164 2164
Sgl Deluxe Room 1567 1567 1567 1678 1678 1678 1678 1678 1678 1678 1747 1747 1747 1747 1678 1678 1678
SGL Full Sea View 1511 1511 1511 1629 1629 1629 1629 1629 1629 1629 1691 1691 1691 1691 1629 1629 1629
Sgl Garden Room 1343 1343 1343 1461 1461 1461 1461 1461 1461 1461 1523 1523 1523 1523 1461 1461 1461
SGL Limited Sea View 1449 1449 1449 1567 1567 1567 1567 1567 1567 1567 1629 1629 1629 1629 1567 1567 1567
Sgl Pool View 1399 1399 1399 1511 1511 1511 1511 1511 1511 1511 1573 1573 1573 1573 1511 1511 1511
Sgl Promo Room 1237 1237 1237 1355 1355 1355 1355 1355 1355 1355 1418 1418 1418 1418 1355 1355 1355
Tpl Garden Room (по лице) 896 896 896 964 964 964 964 964 964 964 1001 1001 1001 1001 964 964 964
3 adl 2688 2688 2688 2893 2893 2893 2893 2893 2893 2893 3004 3004 3004 3004 2893 2893 2893
TRL Deluxe Room (по лице) 1026 1026 1026 1095 1095 1095 1095 1095 1095 1095 1132 1132 1132 1132 1095 1095 1095
3 adl 3079 3079 3079 3284 3284 3284 3284 3284 3284 3284 3396 3396 3396 3396 3284 3284 3284
TRL Full Sea View (по лице) 995 995 995 1064 1064 1064 1064 1064 1064 1064 1101 1101 1101 1101 1064 1064 1064
3 adl 2986 2986 2986 3191 3191 3191 3191 3191 3191 3191 3302 3302 3302 3302 3191 3191 3191
TRL Limited Sea View (по лице) 958 958 958 1026 1026 1026 1026 1026 1026 1026 1064 1064 1064 1064 1026 1026 1026
3 adl 2874 2874 2874 3079 3079 3079 3079 3079 3079 3079 3191 3191 3191 3191 3079 3079 3079
TRL Pool View (по лице) 927 927 927 995 995 995 995 995 995 995 1032 1032 1032 1032 995 995 995
3 adl 2781 2781 2781 2986 2986 2986 2986 2986 2986 2986 3097 3097 3097 3097 2986 2986 2986
TRL Promo Room (по лице) 834 834 834 902 902 902 902 902 902 902 939 939 939 939 902 902 902
3 adl 2501 2501 2501 2706 2706 2706 2706 2706 2706 2706 2818 2818 2818 2818 2706 2706 2706

 

Цените се дадени по соба и истите вклучуваат:

6 ноќевања на улусга All inclusive
Авионски билет со чартер лет на релација Скопје - Хургада - Скопје (директен лет)
Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице (25 еур за деца до 1.99 г)
Дозволени 20 кг чекиран багаж по лицеТрансфер  аеродром - хотел - аеродром
Организација на аранжманот
 Преставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

Египетска влезна виза - за патници со македонски пасоши се добива на аеродром при пристигнување во Хургада.
Потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и хотелска резервација.Цената на визата е 1.450 мкд и истата се плаќа при резервација
Пансионски услуги во хотелот после одјавување на собите
Патничко осигурување
Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци"Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)"

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.

Важна напомена:

"За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и хотелска резервација."