• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

HOTEL ASTERAS (5)

Хотел АСТЕРАС на околу 80 – 90 м. од плажа. Располага со 1/2, 1/3 (еден дупли и еден поединечен кревет и 1/2+2 студија (еден дупли и два поединечни кревети), сите опремени со кујна, купатило, тв, тераси. Климата е вклучена во цената. 

 

Хотел АСТЕРАС

ПЕРИОД

Ноќ 1/2    1/3

1/2+2

06.06-14.06

8 90 100

110

14.06-22.06

8 160 180

190

22.06-30.06

8 240 260

270

30.06-08.07

8 280 300

310

08.07-16.07

8 300 320

330

16.07-24.07

8 320 340 350
24.07-01.08 8 340 360

380

01.08-09.08

8 340 360 380
09.08-17.08 8 340 360

380

17.08-25.08

8 320 340 350
25.08-02.09 8 240 260

270

02.09-10.09

8 160 180 190
10.09-18.09 8 110 130

140

18.09-26.09

8 90 110

120

Доплата за туристичка такса 0,5 € – 1 € по соба на ден (во агенција).

Цените се изразени во евра (61,8 ден.) за наем на студио за 8 ноќевања.

Автобуски превоз:  Во 05:00 од Прилеп – Амудиа, 14.00 Амудиа – Прилеп.

Цена за превоз: 1980 ден 32 € – повратнен билет. Деца до 14 г.=1200 денари 19.5 €.

Напомена: Задолжително патничко здравствено осигурување

. Менување на чаршави во собите е на секои 4 дена.

Во собите можат да се сместат онолку лица колку што има кревети.

Агенцијата организатор не може да ја гарантира брзината, ниту достапноста на интернетот во објектите каде што е наведен интернетот како бесплатна услуга. За хигиената во студијата за време на престојот се грижат самите клиенти. Собите се напуштаат во 9 ч, а сместувањето во 14 ч по локално време. 


ИНФОРМАЦИИ ЗА ВЛЕЗ ВО ГРЦИЈА

Според актуелните COVID-19 мерки за влез во Грција од 01.06.2021, задолжително е следново:

  • Сите патници задолжително да имаат Биометриски пасош со валидност од најмалку 3 месеци од денот на влез во Грција
  • При влез во Грција, сите патници ќе треба да се приложат негативен ,, PCR Тест,, направен во последните 72 часа пред влез во земјата. Овие мерки не важат за бебиња и за деца на возраст до најмногу 4,99 години. Овие мерки не важат за оние лица кои ќе приложат официјален документ дека се вакцинирале најмалку 14 дена пред влез во земјата, или ќе приложат официјален документ дека во последните 9 месеци ја прележале болеста.
  • Секој што влегува во Грција мора пополни ,,Формулар за влез,, PLF формуларот односно да се регистрира на следниот линк: https://travel.gov.gr  не покасно од 23:59 пред влегување во Грција и откако на крајот од регистрацијата ќе добие ХЕС код, потребно е да го сочува во печатена форма.

AMUDIJA HOTEL ASTERAS

MR SOTIRIS. GOGAS

48062 POST CODE, AMMOUDIA ,PREVEZA, GREECE

Координати: 39.235857, 20.482445